Isoldes söndag

Det är ingen vanlig dag, nej det är Isoldes (vår sons dotters) dopdag. Jag har dessvärre fullt upp med allt och alla och väljer därför den enkla vägen – genom att presentera denna söndag i tre filmer. 1: Pre-dop. 2: Dop. 3: Post-dop:

Det mest turbulenta under evenemanget är att prästen hör fel på Isolde och kör på det otippade namnet Ivådle istället. PS: Heter hon det nu i himmelriket eller har Gud pardon med en bokstavsblandande norsk präst?

2 reaktioner på ”Isoldes söndag

  1. När vi döpte min yngsta , då 3 månader, som skulle heta Agnes Miriam Alida, sa prästen första badet:

    ”Jag döper dig till Agnes -Maria -Helena”…jag blev alldeles stel och fick inte fram ett ord..sen nästa bad sa han: ”Agnes-Maria -Adela”…då ställde sig min kära mor upp i församlingen och ropade ”Det är fel” !!!!

    Så hon har ju en drös namn, inristat i himlen. Men vi använder bara Agnes .

    Kramar
    Katarina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.