Efterdyningar

Hemma i Luleå. Jag sjunker ner på min fårfäll och tänker tillbaka på helgen = sååå underbart det vart. En explosion av kärlek och familjelycka har infunnit sig och jag är så tacksam för att jag har en familj. Ja det är inte alla som har en familj att växa i, eller som ens känner sig hemma i sin. Jag har alltså bara högsta betyg att dela ut till allt och alla.

MEN. Om jag ska dra upp något dåligt så är det min helg-kost. Från att gå från fem Luleå-dagar/ 5 timmar på gymet/ 5 promenader/ 10 välavvägda måltider till EN ORGIE i smörgåstårta (tre matintag bestod av just detta) sju sorters tårta, pizza, vin, chips osv osv. På tre dagar känns det som om jag förstört hela mitt system och att jag borde läggas in på en klinik av något slag. Men idag har jag dragit i bromsspaken och i morgon så återerövrar jag hälsan. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.