Teamet i Stavanger

Lördagen går i ett nafs. Vi blir ett team som på en liten yta får allt att funka. Eve gör frukost, Zeb lunch och jag middag. Vi motiverar tonårsbarn till både hundpromenad och att duka av bord och så vandrar den lilla Isolde-trofén (vårt nya barnbarn) runt från famn till famn och förvandlar oss till något tindrande som skulle passa i en julgran.

Zeb och Armand hinner på gymet, samtidigt som Eve & Co shoppar. Då passar jag på att sova middag och att alstra energi. Det är inte farligt att ha mycket omkring sig, nej det gäller bara att hitta sin egen privata oas där någonstans.

Från Sverige får jag ett meddelande att jag fått rollen som Conny i en liten dokumentärs-aktig mini-film för kommun och landsting = tjoho! Jag får manuset till mig och börjar genast oroa mig för hur jag ska hinna lära in alla repliker innan inspelningen som börjar redan den 13/12. Men då får jag försöka att hitta min oas igen. FÖRST kör vi mitt präst-gig i Stavanger i morgon (Markus 10: 13-16 är markerade med ett rött sidenband) och SEN så ska jag ta itu med Conny. Amen.

Jag slutar med lite julmusik, ja min vän Chrystal-Beth (aka Elisabeth Sandström) har gett ut sin (första?) jullåt. I love it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.