Isolde

Ni kanske undrar varför jag åter i är Norge? Ja förra veckan var jag ju i Oslo på hemligt uppdrag (mer om det i januari) men denna helg är det Stavanger som gäller och huvudpersonen en annan – nämligen Prinsessan Isolde. Ja det är dags för barndop och familjen samlas. Pappan, vår son Armand, mamman Ingy står redo och har öppnat sin lägenhet för oss. Armands mor Eve och hennes två barn (våra bonusbarn) Allis och Fred är här och tillsammans med hunden Sidney så lever vi numera stor-kollektiv.

Idag är det handla ingredienser som gäller, ja Zeb lagar lunch, jag ska laga middagen och Eve ska baka svensk smörgåstårta till morgondagens barndop. Är vi redo? Jag har även med min röda bibel, ja jag ska läsa några rader under morgondagens gudstjänst. Präst Mió = det är allt något nytt. Men jag har inte tid att oroa mig för morgondagen, nej jag har bara ögon för Isolde.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.