Spänd tisdag

Allt sätter sina spår, på gott och ont. På något sätt så verkar jag ha belastat axlarna lite väl mycket på gymet och i kombo med mitt jobb (där jag alltid står med händerna över huvudet) så har jag nu fiolsträngs-skuldra! Kanske var det denna övning som skruvade till det hela ett snäpp? (kolla in den högvibrerande armen)

View this post on Instagram

#mongay #gymday #fitness #gym

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Därför blir det gymfri tisdag och istället följer jag med Zeb på hans yogaklass. Här är två av de övningar vi gör och faktist så känner jag mig lite mjukare i axelpartiet på en gång. Hurra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.