5:2 & besök hos Chaka-L

Vi är inne på andra veckan i en sorts ny balans. Förut har jag yin & yang-at mig i syfte att gå jämnt upp, dvs så fort jag gjort något onyttigt så var nästa drag att göra något nyttigt. Det har fungerat rätt bra, men ibland har yang-groparna blivit lite väl djupa att ta sig upp  ur.

Den nya strategin är mer 5:2. Fem dagars uppbyggnad, två dagars sus och dus. Jag vill på detta sätt se hur kroppen kan förändras och ta del av vad mina gym-besök nu kan få för utdelning. Jag märker redan skillnad fast det bara gått två veckor och jag känner mig stadigare i kropp och själ.

MEN vi är nu inne på sista :2-dagen för denna vecka (men just det – jag hade ju yoga-special på min :1-dag igår!) och jag kan tänka mig massor med onyttiga saker. Vi börjar med SHOPPING! Ett bara snygga skor från Fila, ett välskuren byxa från Hope. Strike a pose!

Det är faktiskt mer slitsamt att shoppa än att gå på gymet och efter att ta traskat runt i Göteborg denna dag så sover vi alla en timme middagssömn (well – Zeb badar badkar istället) Sedan gör vi oss klara för att besöka Chaka-L i hennes nya lägenhet, ja där ska det bli festmiddag. Så här fina ser vi ut:

Chaka-L har en underbar lägenhet och hon bjuder på något vegetariskt, något delikat från den nordafrikanska köket. Det blir vin, efterrätt och chips-skålar och hela jag baxnar till slut och vi åker åter hem till Bec och Ginger. 

Tack Chaka-L för en underbar afton – we love you!

1 reaktion på ”5:2 & besök hos Chaka-L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.