Team Evanne strålar samman

Från Kållered tar vi oss denna morgon in till Göteborg där vårt nästa syd-västra möte skall stånda. Det blir lunch med Chaka-L (som nu flyttat ner hit till stan) följt av en trippel yoga Pt-timme med fantastiska Monika Björn

Vi får önska inriktning på yogaklassen. Eftersom jag och Zeb blivit lite styrke-stumma i kroppen så fokuserar Monika på finmuskelaturen. Ryggen blir inte längre bara ett stycke rygg, utan sakta men säkert så frigörs små-muskelaturen på ett underbart sätt. Vi böjer oss kors och tvärs och efter en timme känner jag mig så skön och smått lea-lös i kroppen. Ååå så glad jag blir!

Sedan är det dags för det det jag så längtat efter, mötet med min syster Bec och hennes flickvän Ginger. Vi gör oss klara i hast och tar oss sedan till det N.Y-doftande TOSO. Det är mörkt i lokalen och på ett rätt sätt ”stökigt” (+ toaletten är sååå snygg även om jag knappt fattar hur man slår igång kranen och att jag av misstag går in i en spegel) Musiken är lite för hög i min smak men den är skön/ lite retro Buddha-Bar. På bordet får vi många super-delikata asiatiska smårätter och jag är så tacksam att hamna just här och nu. 

Vi kommer isäng rätt tidigt ändå. Kroppen har gjort sitt. Jag somnar på en madrass på golvet och tackar Gud för att jag fått denna underbara dag till förfogande. Amen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.