Abrakadabra

Det puttrar på jobbet denna lördag, ja Luleå tekniska Universitet har sin promovering och vi får göra fantastiska uppsättningar och make-uper. Varför är inte alla lördagar så här? Sedan flyter denna helgdag på galant. Jag hinner med gymet (och provar på en ny övning, en kombo av handstående och halv bakåt-kullerbytta. Se här!!) jag hinner vila middag och göra mig klar för kvällens middag. Ja min vän Ric bjuder mig på ren & rostade grönsaker samt en UNDERBAR dessert med hackad daim som strössel. Abrakadabra så är denna förtrollade dag över och jag somnar tacksamt in..

PS: Jag vet att det är en yrkesskada MEN jag uthärdar faktiskt inte Christer Sjögrens hårfärg, den som han visar upp i ”Så mycket (sämre?) bättre” Terracotta får ingen man som närmar sig 70 att se yngre ut.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.