Serie-soffan & bedrägerier

Teve-serie soffan lockar mig om kvällarna med spännande agent & spion serier. Ni har väl alla sett Bodyguard? Efter den kändes livet lite tomt och jag har nu sökt tröst i en serie från en annan kontinent – Austrailen! Har bara sett två avsnitt ännu, men den verkar lovande…

Hur skulle jag själv fungera som agent? Stark är jag allt, men snabb och listig? Här i veckan blev jag avslöjad av min klipske agent-make då jag försökte mig på en sorts lögn. Då han åkte iväg över helgen så kallade jag på en städfirma för att städa vår lägenhet. Då han ringde så ojade jag mig över hur jobbigt det var att städa (medan jag i själva verket gjorde mig klar för att gå ut på krogen) Fick jag någon lön för mödan då? Nej han såg knappt att städfirman gjort ett sånt bra jobb. Men klarade jag mig? Nej.

Ni kanske undrar hur jag blev påkommen gott folk, jo se städfirman sätter sina egna städpåsar i alla papperskorgar och de är i en färg som vi inte har hemma. Men eftersom vi anlitat samma städfirma på salongen så la han ihop ett och annat. BU och jag som var så duktig på ”att städa”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.