Nya regler & nya sånger

OK först lite regler och ramar. NU ska man på vänster sida (även om typ hälften inte fattat det ännu) då man är ute och spatserar på gång eller cykelvägar. Är du cyklist så cyklar du på höger sida. Det innebär att du kommer få ögonkontakt med cyklisten som kommer mot dig och det är hen som då svänger runt dig. Det här är oerhört bra så slipper man bli påkörd bakifrån av de allt mer snabbspeedande cyklarna. Ja det behövs ju bara att man skrattar till lite och tar ett steg till vänster, så kan olyckan vara ett faktum. Så gå till vänster mina damer och herrar!

Sen blir ett mer musik. Här ser ni fantastiska Eve Schilken (våra barns mamma) ja kolla även in den exeptionella doa-kören! & Dear Martin! Allt är  filmat live från Mon ami Mió Music konserten (jag har alltså skrivit låtarna) i slutet av september.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.