Sång & surströmming

Det är mitt i veckan och tänk att helg-spänning infinner sig redan nu. Mon ami Mió Music-konserten blev ju filmad den 22/9 och jag har just fått två av sångerna sänt till mig. Det är inte bästa ljudkvaliten, men ni får ändå en känsla av vad som hände. Mycket nöje. Jag var först ute på scenen, följd av min vän Chrystal-Beth!

Middagen denna kväll blir väldigt annorlunda. Den stundar i Sunderbyn, där mörkret råder (eftersom det inte finns några gatlyktor) Det blåser och regn-snöar och där mitt på en gård så står ett lusthus upplyst. I det så så har vår vän X-Tina dukat upp till surströmmingsbord och (med dubbla byxor och toppluva) så lyckas jag där få i mig fem surströmmingar med tillbehör. Omg. Jag tror det var bästa gången hittills (förutom att jag fick en allergi attack av fotogenlamporna, ja jag tål tydligen inte fotogen. Jag var så nära att kräkas över hela mig och soffhörnan. Jag = drama) 

Tack X-Tina för en underbar afton och för en underbar rätt + efterrätt! Vi ses i gårdshuset nästa år igen, förhoppningsvis redan i september…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.