Stålpappan

Idag lockar jag (mot ersättning) med mig min dotter till gymet, ja veckopengen är hips vips utbytt till träningspeng (alla medel är tillåtna) Vi hittar ett tomt och stilla hörn i lokalen och gör en runda på maskinerna där vi hittar vikter som passar. Plötsligt ser jag att det funkar i det enkla och monotona. ”Kom igen! Vi sa tio stycken av den där övningen”

Är jag inte en superpappa säg? Medan Amoranda sedan trampar fram på stegmaskingen (utomhus är det svin-halt, mörkt och blåsigt) så kastar jag mig själv upp i akrobatiken i en övning som kräver stålmage.

View this post on Instagram

#afterwork #tuesgay #gym #fitness

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Vi lagar därefter mat ihop, ja denna tisdag är vår. Det blir stekt lyxkorv som är skurna som mynt, med vitlök, purjo, tomat, färsk pasta, basilika, olivolja, ruccola – och alla blir glada. 

Sedan blir det som final Netflix och vi fortsätter traggla på ”Flash” Det är inte så att det är dåligt, nej egentligen är det en perfekt pappa-dotter-serie som man kan se ihop en dag som hoppet återvänder. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.