Frigay

Först denna fredag, så måste jag bara super-vifta med regnbågsflaggan för att hylla att det nu gått 39 år sedan man i Sverige tog bort sjukdomsstämpeln på homosexualitet. Jag hann bara vara (svårt) sjuk fram till högstadiet med andra ord. Hurra!

Sedan: Zeb har flugit till Norge för att hälsa på vår son och nya dotter, medan jag (lätt fattig efter musik-projektet) måste stanna hemma. Denna fredag så bjuder därav Ric ut mig på ett glas vin på stan och jag har sagt att klädtemat blir FASHION!

Bara för att jag nu sagt att vi ska vara galet galanta så får jag lite prestations-panik. Vad har jag. Vad skulle Gucci råda mig till?

Vad tror ni? Kommer jag undan i denna outfit? Jag älskar ju Gucci men från deras senaste herr-mode-visning så var detta den mest diskreta outfiten. Och jag som inte ens har så stora kalsonger i min låda… Hm. Jag måste nog tänka om, tänka bort från Gucci denna säsong… Är jag kanske en Fendi-man helt plötsligt? Jag googlar deras senaste visning och inser snabbt att jag inte är Fendi alls. Ja vad ska man säga om deras senaste kreation?

Nåväl önska mig lycka till nu, jag går och plockar fram strykjärnet och ett glas bubbel i väntan på inspiration. PS: Jag har i all fall fått håret och bryna fixade, det är alltid något!

View this post on Instagram

#strikeapose #frigay #herewego

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

2 reaktioner på ”Frigay

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.