Den nygamla tiden

En ny tid har börjat. Post-gaycation. Hur kommer det att kännas, hur kommer det att bli? Kommer en ny sol att gå upp över den alldagliga vardagen? Kommer jag att finna ro?

Nej det blev liksom inget nytt över nejden. Planet var så sent att jag liksom katapult-slungades in till jobbet och sedan var allt igång. Varje sekund är helt plötsligt öppen för att ta ikapp förlorad tid och lunchsoppa på burk kan ätas direkt ur förpackning med sked samtidigt som räkningar betalas.

En bra sak med att återvända på en torsdag är att – helgen är nära! Ja efter en galen fredag så lagar jag familjemiddag på fredagkväll och Aidan, Emme och Vincento kommer över. Nu känns det plötsligt helt rätt att komma hem. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.