Sånt är livet

Det är sista dagen i Nice och jag resumerar – allt och då menar jag ALLT har vart gott! Maken till balanserad resa får man väl leta efter i mitt resokartotek. Mycket sömn (8 timmar/ natt) Mycket strand, bokläsning och bad (4 timmar/ dag) Mycket träning (2,5 timmar/ dag) Mycket god mat och gott vin (i lagoma och till 80% hemlagade middagar) 

Förutom att jag byggt lite muskler på gymet så har jag ju även kört super-spinning (och fettreducering) på Cyclone (som amerikanska Soulcycle, man står upp och trampar mest hela tiden. Ibland med hantlar i sin hand) Vi tjuvfilmade lite igår:

Efter ett sånt här pass får man inte bara ett purpurfärgat ansikte och är helt dyngsur i svett, nej man behöver också snabbt få i sig något i magen. Vi gick till Attimi!

View this post on Instagram

#afterspinning #pizza #nice

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lyckas jag alltid med denna balans då? Nja idag skavde det till lite grand. Vi bestämde att ta en rask 4 km morgon-promenad till en antikmarknad och käka frukost på vägen, men ibland hittar man inte just det där ultimata stället som man är sugen på och bara traskar vidare. Promenad, antikmarknad, 4 km tillbaka. Plötsligt var klockan 10.30 och jag var:

Jag var tvungen att lämna den blod-socker-stabile Zeb och ensam rusa till ett boulangeri och trycka en macka med gråt-blanka ögon och darrande armar. Men sen vart jag snäll. Typ… 

Det är inte alla som är så känsliga med att få i sig mat, ja jag äter typ dubbelt upp vad de flesta av mina vänner gör. Men man får lära känna sin starkhet och sin svaghet och göra det bästa i att balansera. Dagens läxa: hoppa inte över din frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Amen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.