Snart hemfärd

Det drar ihop sig. Inte himlen dock, nej den är blåare än någonsin. Men denna vår sista semestervecka är nu inne på sin näst sista dag och vi tar oss ner på stranden redan till 11.00. Det blir dopp, det blir bok, det blir somna på filt med tillhörande dregel, kort sagt – en toppendag!

View this post on Instagram

#beachday #beachgay #thankyoulord

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Ikväll ska vi på ett special-spinningpass (följt av pizza-belöning) Jo det är så att vi har alla fått önska oss en låt att spinna till och sedan väljer de ut låtar som passar och klipper ihop det hela till ett pass. Zeb hoppas på (håll i dig): 

Själv har jag önskat denna sång och jag hoppas jag får trampa loss till den:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.