Havets läckerheter

Balans är något jag strävar efter, både då jag håller på med yoga – men också i livet. En kropp håller inte länge om man fysiskt pressar den maximalt, men inte heller om vi hela tiden trycker i oss läckerbitar. 

Först nytta tänker jag – och medan Zeb är på spinningpass så springer jag runt i löparskorna i 10 km. Det är något befriande att springa runt och se en stad öppna sig, det är något ljuvligt att se samma gamla gator som gradvis förändrar sig en smula. Nya hoppfulla affärer dyker upp, någon har slagit igen. Även om jag skulle kalla årstiden för högsommar så upplever träden ändå att hösten är på gång och börjar växla färg. Då jag når havet så får jag en extra laddning syre och vips är jag åter hemma.

Sedan. Dagens nöje:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.