Preparations

Jobbar stenhårt med den ankommande premiären i nästa vecka. Ja ni har väl köpt biljett? Jag mailar i snitt 30 mail om dagen åt olika håll och ibland glömmer jag bort vilka jag kontaktat och terroriserar mina kära med olika förfrågningar. 

På det nya albumet så har jag skrivit 10 nya låtar till 10 olika artister och allt ska bli så spännande. Vår son Armand Amadeus Evannes låt (Glad i dig) har blivit utplockad som ”Veckans färsking” dvs en låt som P4 Norrbotten tror kommer att bli en hit! Man tackar. Den finns inte ute riktigt ännu, så håll ut. Under tiden kan ni få lyssna på vår förra singel som vi två spelade in ihop. ”Glad that I got out (of there alive)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.