I skuggan av valet

Trots att jag oroligt vakade ändå fram till 02.30 så visade valet ändå inte vem vinnaren var. Det kommer att dröja ytterligare tills alla röster är räknade och under tiden får vi bara be till Gud att SD slängs ut från regeringsbyggnaden.

I morse så hade min vän Andreas lagt ut en bild på sitt valdistrikt och jag blev väldigt avundsjuk. Knöppelåsen alltså!

Snabbt så tog jag reda på hur mitt såg ut men jag blev dessvärre mycket besviken…

Det är lätt att bli besviken på politiker, på att folk röstar på SD och på att Trump på riktigt är president i landet över där. Det är lätt att bli lite grinig och hängig för att ens valdistrikt ser tråkigt ut och inte alls knöppelåsen-fab. MEN det gäller att vända på allt och vips kan allt blir så roligt igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.