Äventyr runt en tjärn

Det är svårt att summera denna helg, men den har ägt rum runt en tjärn. Ja det blev ännu en återfärd till min trolska barndomsby Tallberg där mor och far ännu huserar och där min syster Zuzette också bor (i min farfars gamla hus) tillsammans med sin familj.

Mió Evanne

Fish tacos, Jossie, Tobey och deras son Caspian. Min bror Hannes, hans dotter Mischa, två hundar och en rymningsbenägen katt. Vin, drink, chips och världens godaste ostbågar. Mor, far, palt, paltkoma. Husvagnssömn, iskallt, närhet. Stillhet, skratt och mors enorma blomsterprakt. Bastu, nakenbad, livsfarliga hopp och bad med rosa flamingo. Akrobatik på instabil brygga, rodd i liten båt, samt naken-språng-tävling på gungfly-myr.

Thank you Lord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.