Smooth Thursday

Torsdagen flyter på som en älv. Man vet vart den är på väg och jag kan hantera den mästerligt. Eftersom gårdagen innehöll en sorts andnöd har jag aktivt försök tänka på att inte kämpa emot utan bara flyta med. Bingo. I´m back!

Zeb är och träffar en kompis och jag tar tillfället i akt genom att dra ut Ric i torsdagskvällen. Det blir fisk och skaldjursgryta på BBB och en Old Fashion på CgBar = mmm. Tack Ric för att du förgyllde min kväll!

Vi har ett final–avsnitt kvar av säsong 2 på den spännande Netflix serien ”Happy Valley”, men nu är jag åter hemma och inväntar Zeb. Kommer jag att hinna somna? Ni som inte sett denna brittiska kriminal-thriller har något att se fram emot. En trailer kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.