En lätt härjad tisdag

Det är tisdag och jag hade tänkt gå på yoga efter jobbet, men på något sätt så försvann all ork. Även om jag stått och jobbat nu i flera stekheta sommarveckor så ändrades förhållandena då fler frisörer dök upp. Från att bara har vart Zeb och jag (+ två kunder) är vi nu fyra frisörer med tillhörande fyra kunder = ljudnivån går upp. Det är inte bara ljudbilden som förändras, nej handduks-tvätt-berget och disken också. MEN, så här är det varje år och det gäller att komma ihåg att andas lugnt och göra sitt allra bästa. Snart dyker två till frisörer upp och vi är fulltaliga!

Jag får syn på en ny bild av vårt barnbarn Vincent och han har blivit äldre. Ååå snart flyttar de åter till Luleå och vi får vara med dem. Då jag tittar närmare på bilden så känner jag igen dragen. Mina damer och herrar – Vincento/ Mió


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.