Energiladdare

Lördag morgon. Det är jag och en kopp väldigt svart kaffe. Zeb sover och utanför så nästan skriker sommarfåglarna. Igår var jag så genomtrött i kroppen att jag först funderade på att ställa in middagen med Chaka-L, Erique och Nille men tackochlov så gjorde jag inte det. Förutom att nu Nille lyckades beställa in den mest oätliga gnoccin ever (vi sände ut den och fick ny mat) så var maten underbar, humöret på toppen och sällskapet magnifikt. Energi återvände som i ett trollslag!

Tack kära vänner för att ni fick mig att skratta så, ja vad vore livet utan glädje? Idag lördag så väntar snart biltur mot Piteå och släktträff med med min makes familj. Jag ska packa badbyxor och gott humör. Amen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.