Sommaren

Det som händer med sommarkvällar i Luleå är att alla värdesätter dessa heta dagar maximalt, ja idag har det vart 25 grader i skuggan och detta fantastiska ska fortsätta. Varje dag fylls därför på till brädden med grill/bad/sammankomster, ja som om det vore den sista. Igår var jag hemma hos Chrystella och dit kom Chaka-L och lagade mat åt oss!

View this post on Instagram

#catchingup #meandmyfriends #loveit

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Jag har just slutat jobba denna torsdag och ikväll vankas just grillning och bad tillsammans med mina vänner = underbart. I väskan packar vi grillkorv, mjukt tunnbröd och allehanda tillbehör och med oss tar vi badbyxor och vattenflaskor. Sommaren är här och det är jag också.

View this post on Instagram

#midnightsun #gymnastics #gayfitness

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.