Eftertankar

Jag är hemma nu, vad nu ”hemma” egentligen betyder? Det känns som om jag flänger världen runt och knappt hinner packa upp, men jag får väl bestämma mig att hemma är i Luleå då jag är skriven där. Gotlands alla outfits rullar runt i tvättmaskinen och jag ligger åter på min fårskinnsfäll som jag fått från Gotland (tanken var att köpa en till men jag investerade i annat denna gång) Det är galet varmt och jag blir så glad då jag tänker på att Luleå borna fått revansch på förra årets usla sommar.

View this post on Instagram

#kidsnowadays #norespectfortheelderly

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

I mig så hör jag fortfarande Vincentos skratt. Jag känner liksom hans små händer som tar tag i mina byxben och häver sig upp till stående, ja nästa gång vi ses i september så kommer han nog att gå… Zeb är på yoga och jag frågar mig själv om jag fortfarande har semester även om jag åter börjar jobba i morgon. Svaret är ”JA” och jag ska hälla upp ett glas vitt vin för att svalka mig. Njut mina följare, njut! Nu ska jag FaceTima Vincento.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.