Investerings dagen

Det var inte tänkt att jag skulle sprätta pengar idag, men så blev det. På en konstrunda så stötte jag på denna vackra tavla och den påminde mig så om mina winecountry-turer i Kalifornien och mina underbara vänner Danny & Henry, så jag var TVUNGEN att köpa den!

Portmonnätömningen fortsatte på en av Europas bästa naturvins affärer, ja vi har med oss en 12 flaskors  vin-väska att fylla till vår hemfärd. Sååå mycket att välja bland…

Dagens sista investering blir på min favvo-skoaffär, hos Lucien Chausseur! Där kan man köpa italienska mjukhudade skinnskor som liksom blir en andra hud men även fantastiska skinnväskor. Dagens val blir ett par blå sommarskor som liksom växer fast på mina fötter och jag kan inte slita mig…

Håll tummarna att jag inte finner nåt mer idag nu, ja jag har även letat efter ett nytt balkongbord men inte funnit något som passade (jo ett, men 6700:- kändes för mycket för ett enkelt plåtbord) Vill ni swicha mig ett shoppingbidrag är det bara att swicha på. Kram kram.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.