En ledig lördag

Det är lördag och det är min första semesterdag. Givetvis är jag uppe i ottan även om jag önskar att jag någon gång kunde förmå mig att sova ut. Av någon underlig anledning är även 11-sovaren Amoranda vaken och tillsammans tar vi en 6 km promenad i en absolut strålande varm sommar. Vi avslutar vår runda i Prideparken och fotar oss bland kulörta ballonger. Se så fint, ja nu kör Luleå Pride igång!

Jag sneglar lite på programmet och har svårt att bestämma mig för vad det är jag vill se… Homo Aloneo kanske? Gabriel Fontana eller Elisabeth Ohlson Wallin? Det poppar upp Pride evenemang runt hela Sverige och jag hoppas att ni finner era kulörta russin i denna fina kaka. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.