Ännu en prövning

Världen är full av utmaningar och i projektet Mon ami Mió Music, där jag skriver låtar åt inte bara mig utan åt nio andra artister – hade jag lätt panik idag. Att gå till en sångpedagog är som att gå till sin PT – en liten del av dig hoppas att de ska ringa och ställa in, men då du är klar känns det så skönt så skönt. Mitt bidrag till albumet är ju på svenska, men nu håller jag på att se över att Paris-Kenji ska få mixa en engelsk version av denna och Pow-wow-Pam och Angel har hjälpt mig med översättningen.

Idag sätter min sångfröken mig på prov där jag får använda den nya texten till att sjunga tätare ibland. Jättehögt ibland, nyanserat ibland och så leker vi och försöker hitta vilken rösta jag ska använda på skivan. Vi lyssnar på sista versen + refrängen va?

Hoppas ni också får er en utmaning under denna vecka, ja utan dem så växer man ju föga. Amen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.