På darrande ben

Idag har det vart skakigt värre. Allt pga denna tjusiga dam…

Ja igår var det franskt 40-års kalas för Lill och en hel hord av franskuppiffade gäster sällade sig till en stor mingelfest. I början av kvällen var det typ lekar, en gick ut på att man skulle ställa sig på ett led och gissa vart man i ålder hörde hemma. Min plats var längst bak (RUDE!) Så här fina såg vi ut innan jag, Zeb, Oloph och Jessicque åkte dit:

Någon gång vid 01.00 cyklade jag hem först av alla. Jag är faktiskt duktigare på att mingla än jag är på att dricka och jag borde vid det här laget ha lärt mig räkna till max 4 glas… Men men. Ibland blir man skakig och det är bara att vara snäll och varsam med sig själv dagen därpå. Jag har fyllt den med 90 minuters sommarpromenad. Hamburger-lunch, middagssömn och smörgåstårte-middag. Nu stundar chips och film och en stor del av mig längtar tills i morgon måndag då allt ska bli vanligt och då det sunda livet åter får ta vid. Amen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.