Robin går på kalas

Det är lördag i början och juni men det är även Lills födelsedagsparty. Ja hon fyller 40 år och har bjudit in en massa människor till maskerad. Eftersom jag innerst inne är en superhjälte så har jag redan googlat runt vart man kan finna bästa sortimentet av dräkter som plockar fram ens inre jag. Jag drog en lättnadens suck då jag kom till VEGAOO och jag tvekade inte det minsta, nej jag vet att jag är Robin. Jag och min kompis Oloph brukar ibland leka att vi är Batman och Robin, ja kära Gud låt oss aldrig bli för stora (Sorry: Bilden här inunder var jag tvungen att blurra en smula!)

Denna eftermiddag så tar jag för första gången på mig dräkten och provar – PERFEKT! Om ni köper en dräkt (vem är du av dessa alternativ?) så tänk på att ha ett par fasta kortkalsonger på er inunder, gärna en suspensoar. Ja de är rätt så avslöjande… Jag provhoppar i dräkten medan Zeb tar kort på mig och jag känner mig både smidig och söt…

MEN (#drama) då jag sedan läser igenom födelsedagstråden en gång till så ser jag att det inte alls är valfri utstyrsel utan temat är FRANKRIKE! Nu passar ju det temat mig visserligen alldeles utmärkt också, så jag får snopet packa undan min sexiga outfit och invänta en kommande superhjälteinbjudan.

Nu ska jag panikleta en ny outfit, ja om tre timmar börjar festen. Men vad jag än tar på mig så kommer jag att känna mig som Robin som gått på maskerad för att brotta ner någon. Så se upp ikväll busar, ja jag är att leka med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.