#inpulsgörkos Dag 7

Jaha. Så var man framme vid mållinjen. Det är min sjunde träningsdag och det är även min sista. Idag har jag tagit det rätt lugnt då det är över 35 grader i skuggan. Det har blott blivit ett löp-pass och ett yogapass idag och sedan har jag flämtat under pergolan. Solen har guldat upp mig och nya fräknar har blossat ut över hela min kropp. Jag är lugn.

Jag vill passa på att tacka Inpuls och alla de instruktörer och medgymnaster jag haft omkring mig. Här ser ni hela det fina gänget! Tusen tack…

Jag ska ta på mig finskjortan ikväll. Finbyxan likaså. Kvällen väntar. I min stora resväska ligger drivor av illaluktande träningskläder som längtar hem till Sverige och till en 90 grader tvätt. Amen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.