#inpulsgörkos Dag 5

Mycket riktigt. Jag vaknar i ottan med en skakande kropp. Men med hjälp av värktabletter och en morgonpromenad så lugnar kroppen ner sig. Då jag sedan får ta ett morgondopp i havet så blir allt därefter lugnt. Alla sover och det är bara jag och Zeb som är vakna. Ååå.

Vi hinner med ett stärkande gympass på morgonen och vi fullkomligt flyter bort. Sedan blir det bad och bokläsning ändå fram tills eftermiddagens pass. Nu kanske ni undrar vad jag läser? JO en riktigt spännande bok. Klicka här så får ni se!

Temperaturen stiger. Det är nästan 30 grader i skuggan och vårt Soma-pass 16.30 är så hett att jag är förvånad att alla överlevde. Omg.

View this post on Instagram

#afterfct #fitness #omg #inpulsgörkos

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

En yogapass på kvällen lugnar ner kroppen och sedan går vi från Sax & Maskin ut på byn och äter. Ett kvinnokollektiv har öppnat en jättefin restaurang alldeles vid stranden och där sitter vi och äter mezze tills solen gått ner. Tack Grekland för ännu en underbar dag. Amen.

1 reaktion på ”#inpulsgörkos Dag 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.