#inpulsgörkos Dag 4

Idag tar vi i med hårdhandskarna, ja dagen öppnar med marklyftningsskola med Zeb. Det här är inte min starka sida, men jag jobbar flitigt på tillsammans med mina kollegor:

Det är typ 5-6 pass som stundar varje dag, men man orkar oftast inte gå på fler än fyra. Ja man måste ju hinna vila upp kroppen och bada också! På kvällen gör vi oss fina, ja det är tänkt att hela fitnessgänget ska gå ut på drinkar/dansa.

Efter en halv drink på Alexandra Cocktail får jag ont i huvudet. DET KAN vara vätskebrist/ bubblet vi drack på förfesten men DET KAN också vara att det är fulsprit som serveras. Jag frågar chefen varför det luktar bensin om våra drinkar och han ser sjukt stressad ut. Har jag druckit träsprit??? Jag lämnar drinken och går hem, bäddar ner mig och oroar mig redan nu inför en kommande baksmälla de luxe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.