#inpulsgörkos Dag 3

Rätt låt vann, ja jag tippade Israel som vinnare minsann. MEN mello-yran tar dagen efter en baksmälle-skepnad. Att komma ihåg: Inte träna fyra pass i stekhet sol utan att fylla på med MASSOR MED VATTEN istället för med drinkar… Baksmällan håller i sig fram till lunch men sedan är det bara och köra igång igen. Ont ska med ont fördrivas:

Kroppen värker. Ja det finns nog inte en muskel som inte fått sig en törn. När kvällens sista Somapass stundar så får jag fokusera på att inte stöna vid varje rörelse jag tag. Vi samlar ihop salongen efter denna dags prövningar, och se så fina vi är. Kroppen har förändrats på blott 3 dagar och jag börjar få magrutor = Hurra!

Jag somnar in som ett barn och bävar redan för morgondagens löpning som stundar 07.30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.