Förberedelser

Det drar ihop sig mot vår firma-färd och jag inser att jag behöver ett par nya joggingskor OCH ett par nya jogging-glasögon (har lärt mig att det är oskönt att kisa och springa samtidigt) På lunchen fixar jag det (Im poor AGAIN) och en sten lättar från mitt bröst. Vad har jag mer kvar att fixa?

OMG badbyxor!!! Jag går igenom mina skåp och inser att alla mina badbyxor är hemma i Nice och här finns blott ett par micro-små badbyxor som jag tror jag haft på en show en gång. Funkar de ändå?

På kvällen bestämmer jag mig sedan för att göra mig riktigt fin och tar fram trimmern för att ansa kroppen. Jag kan tyvärr inte lägga ut någon bild på det för det blir jättefult och ser mer ut som om jag med flit gjort det tokroligt. WTF! Jag får fixa det här i morgon då jag får kraft. NU ska jag se första episoden av Killing Eve på HBO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.