Mon ami Mió Music

Nu mina kära läsare är det dags för er att spetsa öronen OCH KASTA er över de biljetter som jag snart kommer att tipsa om, ja det finns bara ett begränsat antal och det rör sig blott om EN föreställning.

Under hösten 2017 har ju jag hållit till i min lilla musikbunker på min fritid och komponerat tio nya låtar, till tio olika artister – allt under min sidoverksamhet Mon ami Mió Music. Efter jul har sedan inspelningarna av albumet ”Tröst” påbörjats OCH NU är vi typ redo att börja mixa det hela. Inpelningsansvarig och producent är Björn Erixon på Doghowl Studio & Records och olika musiker har lånats in från när och fjärran.

Albumet kommer att släppas till försäljning den 21/9 -18 men nu vill jag att du ska göra en förbeställning (dvs du måste!) Klicka HÄR om du vill ha den som en CD eller HÄR om du vill ladda ner den som en mp3-fil.

MEN inte nog med det, ja det hela eskalerar till en enda stor release-konsert på Kulturcentrum Ebeneser i Luleå dit du är välkommen. Platserna är som sagt få och först till kvarn… Klicka på mitt vackra album-konvolut (som Fredrik Nilsson designat) och beställ din biljett redan nu! Det kommer att bli sååå kul!

2 reaktioner på ”Mon ami Mió Music

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.