Ett hundliv

Det är liksom inte hundarnas bästa säsong just nu, nej de drar in typ ALLT med sin päls och vilken nystädad lägenhet förvandlas i ett nafs till ett inferno. Jag försöker styra upp vårt eget smutsindrag och drar upp stränga regler om att skorna tas av UTANFÖR lägenheten för att där torka, slås av och sedan tas in. Men jag är inte bättre än en byracka för jag fuskar i smyg då min man inte ser på och tassar in med leriga gympaskor för att hämta mobilen som jag glömt på bordet.

Jag längtar tills gatorna blir torra och rena, tills vi har mer än 10 plusgrader och tills solen ska värma mig så pass att jag kan jogga ute utan vantar. Men fram tills dess ska jag mysa som en hund och krypa upp i soffan OCH KRÄVA att få bli kliad. Jag ska även utan att känna skuld sträck-se serier på Netflix och vara lite asocial och unna mig ett gott glas vin. Amen.

Vad jag ser på nu undrar ni? Klicka på hunden!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.