Sköna Maj

2018 års Valborgsmässofirande sker i min barndomsby Tallberg och dit bilar jag och Zeb. Till lunch får man fina mammas flatpalt och den är så god att jag lyckas vålda i mig fem stycken! Att vara i Tallberg är märkligt för den finns något i mig som lockar, något jag kanske anammade innan jag flyttade därifrån då jag var sex år. Men det finns också något som viskar ”spring för ditt liv” och jag vet liksom inte riktigt varför jag känner så här. Här ser ni mina underbara föräldrar! Vem tycker ni jag är mest lik?

Valborgsmässofesten ståndar på grannens gård och de ni ser här på bilderna är Tallbergs OCH Grundforsheds totala befolkning:

Det blir bubbel, grillad korv, whiskey, grillad lax och vin. Det blir babbel och sedan en ”nynna-sång-tävling” Tja mycket skratt blev det och kvällen slutade med att grannen föll ner i en skottkärra och jag och Zeb mer eller mindre bar in honom till sängs. Så där ja, nu var Valborgs 2018  i obygden avklarad! Amen.

1 reaktion på ”Sköna Maj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.