Eze

Det är svårt att sig upp denna morgon, ja det visar sig att vi inte är några rutinerade club-kidz och det går åt både alvedon och resorb för att vi ska orka vidare. Men på något mirakulöst sätt så skrapar vi ihop oss och vips så sitter vi på en buss i 20 minuter som tar oss till Eze Village. Det  är en slingrig väg som tar oss dit men så vacker.

Det hela rör sig om en medeltida by, byggt i slingrande passager uppför en liten bergstopp. Där vandrar turister fram mellan olika pittoreska vyer och hus och där kan man handla konst, se på exotiska trädgårdar och dinera. Vi har bokat bord på självaste slottet, ja vi får kors-i-taket en helt egen balkong med en OTROOOLIG utsikt. där sitter vi och käkar en trerätters-lunch som tar tre timmar att få i sig.

View this post on Instagram

#lunchwithawiew #thankulord

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Tack Chaka-L och Chrystella för ännu en underbar dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.