Chrystellas ankomst

Chrystella anländer. Världsvant kliver hon ur taxin och som i ett trollslag så dyker solen fram. Vi hinner med lyxshopping denna dag ja Chrystella köper sig en Burberry-kappa, Chaka-L en Miu-Miu-klänning och jag som har shoppingförbud (sparar pengar till mitt musik-projekt) köper ingenting (förutom en Tshirt på Zara) Livet är underbart.

När kvällen kommer så vankas det de-luxe-middag med vinprovning på det underbara stället ”La mise au verre” . På nåt sätt har vi missförstått det hela, ja min franska är ännu inte den bästa – så den 3-glas-lyx-natur-vins-provning visar sig vara en 3-flaskers-lyx-natur-vins-prövning. OMG (/love it)

Efter denna mat och vin-orgie hade det nog vart bra att traska hemåt, men något händer. Vi går fel och rakt in på en bar följt av rakt in på en klubb. Hm. Vid 03.00 så tar vi oss på något mirakulöst sätt ändå hem och stupar i säng som en par clubbade sälar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.