Thunder & Chaka-Lightning

Jag har ju en träningsvecka här i Nice och jag hinner med ännu ett tufft gym-pass (springer 25 min på löpbandet före min 1 timmars styrkedel) innan det är dags att springa hem och laga lunch för Chaka-L som är på väg hit. Jag lagar chili-frästa räkor med sparris, tortellini, buffalo mozzarella och sallad = mmm. Det hela serveras med rosé från Provence.

Jag hade önskat att solen hade fått välkomna Chaka-L till syd-Frankrike men verkligheten blir det motsatta. Det åskmullrar och regnet fullkomligt VRÄKER ner. Då vi kommit hem från vår stadsvandring så har regnet letat sig in i våra kläder (vi hade bara 1 paraply) och av någon underlig anledning har jag fått stora regn-LP-formationer under armhålorna medan Chaka-L:s trosor går att vrida ut = OMG #smile

Vi spelar Yatzy medan vi torkar upp, vi äter dijon-chips och chili-oliver samtidigt som vi dricker champagne. Ingen nöd på oss alltså. Amen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.