En turbulent tisdag

Detta kan te sig som en vanlig tisdag – men det är det inte. Ingen dag är nämligen den andra lik och idag blir jag tillfrågad att vara med i en kokbok med ett recept + en bio. What on earth! Kanske har du provat laga någon rätt som jag hittat på och lagt ut här?

Jag slutar lite tidigare idag, ja jag ska på äventyr. Det hela kommer att utspela sig HOS TANDLÄKAREN och det hela rör sig om en tandutdragning! Jag har dragit ut visdomständer förut och tre stycken har liksom glidit ut i ett nafs. MEN den sista har liksom bestämt sig för att trilskas. Den duktiga tandläkaren använder hela sin kraft och skicklighet och 69 minuter senare händer det:

Ta hand om er, veckan är ung. Amen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.