Spindelmanna-moves & Svarta Pantrar

Eftersom jag och min man bor ihop, jobbar ihop så känns träningsdelen naturligt att göra var och en för sig. MEN ibland gör vi undantag och Sebastian sätter här ihop vårt program.

Det är roligt att träna ”nytt” och använda redskap/ göra övningar som man vanligtvis inte provar sig på och följden blir en härligt träningsvärk. Jag tror att rumpan fått sig ett lyft minsann! Jag tar med mig en av övningarna i min rutin och det är ”spindelmannen-armhävningen” Vi tar en titt:

Ikväll så blir det bio, ja torsdagarna har liksom blivit mina bio-dagar. Jag och några vänner ska gå och se på den hyllade filmen ”Black Panther” och jag är mycket förväntansfull. Jag har sagt att klädkoden är svart läder, men att det går bra med en tight tejpad sopsäck också, så vi får se om någon tar uppmaningen på allvar… Vi tar en titt på trailern va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.