Designplagg & den stora förödelsen

Kanske läste ni gårdagens blogg och om att jag ”tog i med hårdhandskarna” och mailade Hugo Boss och klagade på dåligt material och bristande sömmar + att jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny tröja? Idag fick jag meddelandet ”Dear Mió. Please send us a photo of the sweater where you have cut off one of the sleeves, as proof of destruction, together with your bank details” Ja ja det är inte annat att göra, men det känns grymt att klippa av en arm ändå… Tröjan hade ju fungerat som skidåkningsplagg… Jag blir ändå glad och vill visa dem att jag uppskattar att de ersätter plagget – så jag klipper av mer än bara armen och mailar in den:

Förhoppningsvis så gillar de hjärtat, i värsta fall tror de jag är värsta psykot… Allt går i skov och det är inte bara Hugo Boss-tröjan som åker på stryk idag, nej det visar sig att min Alexander McQueen-tröja hamnat på 60 grader istället för handtvätt och helt plötsligt ser den helt annorlunda ut…

Jag skriver till Caspian (mina vänners son) och hör om han vill ha tröjan, ja jag tror det är hans storlek. Nu ska jag hålla mig borta från saxar och tvättmaskiner och så bara njuta av denna fredagkväll. Ja idag ska min man bjuda mig på middag och jag tänker bara ligga på min fårskinssfäll och se söt ut. Ha en fin helg nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.