Den försvinnande ”kontorsdagen”

Idag har jag kryssat ledigt ändå fram till 13.00 och planerna är OÄNDLIGA vad jag tänker mig göra. Först betala alla salongens räkningar osv, MEN jag har ju glömt dessa på salongen. Skönt! Få se då… jag har gjort anteckningar *Bädda Chaka-Ls säng – ja hon kommer flygandes in i morgon och ska bo i gästbunkern under helgen. Bädda alltså, jag det gör det sen… *Ring Skräddarn och fråga vart alla mina kavajer håller hus! Men helt plötsligt orkar jag inte ringa, men jag smsar! Ingen ska tro att jag inte uträttar något denna dag! Inget svar. Ännu… *Gå och träna – jag gör det, se mig gå! Eftersom jag haft ett diskbråck så är jag lite rädd för marklyft, MEN jag har blivit tillsagd att göra det ändå, fast med låg vikt för att stärka upp sektionen som någon gång fått sig en törn. Medan jag  försöker samla mig och komma ihåg varje vinkel på kroppen (för att inte komma till skada) och lastar på 40 kg så ser jag killarna invid mig. De har typ 100kg mer än mig på stången! Jag sväljer förtreten…

När man gjort något nytt och känner sig lite och svag kan det vara bra att göra något upplyftande. Ett par romerska ringar – ja tack! Gör om det här smizar jag med ögonen åt tjurarna vid marklyftningsstången…

Jag hinner inte mycket denna förmiddag, men jag köper mig en semla på underbara Café La Vache, ja jag älskar ju semlor och nu har jag smakprovet mig runt på alla ställen utom detta. Spänningen är olidlig. Ikväll väntar Folkets Bio och filmen som blivit vald till årets bästa utländska film på ”Sundance” – The Nile Hilton Incident. Dessutom vann dessutom Guldbaggen 2018 – Bästa film, Bästa manliga huvudroll (Fares Fares) Bästa kostym, Bästa ljud/ ljuddesign och Bästa scenografi. Låter det inte lockande säg? Vi tar en trailer va?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.