Mångsysslar-Måndag

Måndagar ska alltid börja som en kraftansträngning. Sålunda denna morgon hos Pt-Jimmy!

View this post on Instagram

#liftit with @ptjim #wod #gym #fitness

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Jag har hunnit med mycket idag. Efter jobbet fick jag sång-text-skrivar-tid (det gick skapligt) men sedan hade jag stämt möte med Chrystella, Nille, Malinne, Kristo och Jessique för att gå på bio.

Egentligen så visste jag inte så mycket om filmen, bara att den fått bra kritik. Men OMG mina damer och herrar, det visade sig sedan vara 2018 års första MMMMM-film!!! Sällan har jag skrattat och haft en obehagskänsla i kroppen på samma gång, och sällan har mimik och dialog flutit fram så Oscars-doftande som i denna film – ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” Vi tar ett smakprov:

Tack mina vänner för att ni följde med mig på bion. I love you!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.