Toa-special

En dag då jag gick in på vår salongs-toalett så hade en av våra anställda satt upp en lapp, där besökarna ombads att lägga ner locket efter avklarat bruk. Detta kanske är något som är allmänt vedertaget? (Zebs moster PRISADE oss för lappen och sa att det var på tiden att någon sa till) Det är inte så att jag är emot att fälla ner locket efter det att jag kissat MEN om vi ska göra en toa-lista så hade jag velat fälla in några punkter innan.

1: Spola efter dig (det är dessvärre så att på herrtoaletter så spolar inte typ 25%)

2: OM du inte kan sitta ner då du ska kissa och det skulle komma skvitter (kommer det skvitter på toa-ringen så BÖR du/SKA du välja sitt-läge) så MÅSTE du rengöra sitsen med hjälp av papper, tvål (ja det står en WC–anka invid också som man säkert kan använda till rengörningen) och vatten + att torr-torka!

3: Kommer det en bajs-rand (ja nu pratar vi klarspråk här) då är det ett KRAV att med hjälp av WC ankan/ toaborsten borsta bort det. Glöm inte att spola ut en andra gång och banka ut skiten ur borsten = annars kommer bajs-djävulen och tar dig (funkar jättebra som hot på barn. Har använts i alla tider)

4: Luktar det avföring på toa efter ditt besök så använd toa-sprayen vi har. Då jag är hemma hos någon och de INTE har toa-spray (rude!) så händer det att jag med flit överdoserar tvålen i hopp om att den ska bära på en neutraliserande doft. Då rör jag liksom om i handfatet med den och ber till Gud att jag ska komma undan med denna skenmanöver.

5: Säg till personalen/ dina vänner om det på något sätt skulle saknas handdukar eller toapapper (inventerar varje morgon, men en olycka kan vara framme) så att nästa besökare inte får en panikattack. (Jag fäller bara liksom från tomma intet in här att om dina vänner har mat eller snor i ansiktet – så ska du försiktigt meddela dem det. Försiktigt!)

6: Ja ha, här kommer väl den då – Fäll ner toasitsen efter…  ELLER?

Nu kom jag ju på att jag en gång ville uppfinna en sak som hade med toastolen att göra. Fakta: Nu när vi ska ha gender neutral toaletter så får vi räkna med stående kissande män. MEN tänk tvärt om. Tänk om toaringen var konstruerad så att den alltid var uppfälld med hjälp av en fjäder och då man skulle sitta ner så fick man istället dra ner den? DÅ skulle den inte ha kunnat bli ner-pissad utan i värsta fall så hade bara toakanten fått besudlats och då skulle sitsen skyddas av den rena uppfinnings-fjäders-nedfällda toaringen!

Får jag ett halleluja? Vem vill investera i min uppfinning? Vad tror ni? Gräver jag guld eller gräver jag skit?

PS: Har jag missat någon punkt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.