7 dagar, 7 foton

Jag brukar aldrig kopiera in och lägga ut dravel-fraser som ”vi som älskar våra XXX – kopiera detta och lägg på din tidslinje” Det ger mig inget, nej det är lättare att säga det till dem direkt utan att gå en omväg… MEN av och till så dyker det upp konstnärliga projekt och då jag fick denna så nappade jag för första gången:

”Sju dagar, sju foton i svartvitt i ditt dagliga liv. Ingen förklaring, inga människor, utmana en vän att gå med varje dag. Utmanad av Jessique”

Min kollektion kom att på en och samma vecka att passera många gränser, Piteå, Luleå och Lahaina och jag tar er på en tur. Först isarna i Piteå då min man hade syskonträff. Se så vackra snökristaller, ja vår natur är unik!

Sista dagen på jobbet innan min gaycation. Jag tar farväl av alla, även av porslinshundarna. De gråter. De saknar mig redan. Inbillar jag mig…

Chaka-L bjuder på avskedskvällsfika (jag hon flyttar till Göteborg) och vi  käkar löjrom och dricker champagne. Vi ses igen kära vän. I Februari va? Can´t waaait!

Taxin hämtar oss i ottan. Snön har smält till små is-rugor på fönstren och bildar vackra reflexer. Är det tårar? Vem har gråtit?

Nu flyger vi. Hej då Luleå, hej hej Hawaii! Nu stundar 20 timmar bland molnen…

Vi landrar på Hawaii, Maui och här ett smakprov av dess enorma natur:

Låt vilan börja. En blomma har ramlat ner i polen. jag tror det är en kaprifol. Amen…

Tack för utmaningen Jessique – jag fick skärpa till ett nytt svart-vitts-bild-seende tack vare dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.