Dear Diary

Kroppen skruvar sakta tillbaka till svensk tid men på något sätt så släpar jag ändå efter. Det som bromsar och stjäl tid är att jag nu måste ta kort på alla kvitton på hotell, frukost, lunch, middag, bil och bensin som blivit nyttjade under det tid som SAS sköt upp vår flight hem och det känns som en kraftansträngning att börja leta efter detta, samt att ta reda på vad flighter heter (som man inte ens klev på)

Som usel bonus på detta så har min makes borttappade börs franska kontokort används idag, just vi tänkte att vi var säkra och hade spärrat alla kort. Tack och lov så upptäcktes det efter några hundralappar och jag kan nu andas ut.

Well, annars går det bra. Inga kolhydrater, vin, drinkar har ännu nått min mage, så jag räknar med full blom på fredag. Amen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.