Storsamlingen

Danny och Henry bokar en brakmiddag med klassiskt Hawaiianska rätter + underhållning. Vi frossar i olika delikatesser och njuter av varandras sällskap. Dannys mor säger ”vi möts då på de underligaste ställen” och det är sant. Sist möttes vi i en bergs-by-restaurang i norra italien, gången innan det i deras beach-hus (som tack och lov har klarat sig undan bränderna som rasat just intill) Nu har även Henrys syster + man anslutit och vi sitter utomhus hela natten. Jag och Zeb är klädda i shorts och T-shirt, men många har dunvästen på då de tycker att kvällen är kall med sina 21 C.

Jag avslutar denna blogg med ett ihopklipp av kvällens show. Mycket nöje!

View this post on Instagram

#laterthatnight #hawaii #maui

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

1 reaktion på ”Storsamlingen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.